Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Χαιρετισμός από το Δουβλίνο

Αδέλφια, εκ μέρους της λαϊκής συνέλευσης του κινήματος «Πραγματική Δημοκρατία Τώρα- Δουβλίνο, Ιρλανδία» που απαρτίζεται από συνανθρώπους από την Ισπανία, Ιρλανδία, Πακιστάν, Ουρουγουάη, Αργεντινή , Μεγάλη Βρετανία, Κίνα, Ιταλία, Πορτογαλία, Λιβύη, Αλβανία, Αρμενία, Η.Π.Α, Ουζμπεκιστάν, Γαλλία, Αϊτή, Σενεγάλη, Τουρκία, Αργεντινή, Χιλή κ.α.
Όλων των φύλων και σεξουαλικών προτιμήσεων. Όλων των θρησκευτικών πεποιθήσεων, άνεργοι και εργαζόμενοι, μαθητές, φοιτητές και συνταξιούχοι.
Απευθύνω σε εσάς, συνανθρώπους και συναγωνιστές, θερμό χαιρετισμό. Χωρίς τη σημαία κομμάτων και συνδικάτων, ενωμένοι στο αγώνα για ένα παγκόσμιο μέτωπο για την άμεση εκδημοκράτηση του πλανήτη μας, με πραγματική μη αντιπροσωπευτική δημοκρατία από όλους εμάς για όλους εμάς χωρίς μεσάζοντες, με σκοπό να πάρουμε τη διαχείριση της ζωής μας στα χέρια μας, κατά των κυβερνήσεων και των τοκογλύφων που ως τώρα αφήσαμε να διαφεντεύουν, υπολογίζοντας μας μόνο ως αριθμούς στατιστικών.
Η ζωή είναι ένας αγώνας, ας τον δώσουμε όλοι μαζί.
Κώστας Άλφα- ταχυδρόμος στα ιρλανδικά ταχυδρομεία- εκ μέρους της λαϊκής συνέλευσης του «Πραγματική Δημοκρατία Τώρα», Δουβλίνο.

Με τον Κώστα Αλφα μας συνδέει φιλία από τα παιδικά μας χρόνια.Εφυγε για το Δουβλίνο πριν χρόνια και ο καθένας μας συνέχισε τον αγώνα του από τη χώρα του.Χαίρομαι που το Διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να ενώσουμε τις φωνές μας και τις δυνάμεις μας.Ο αγώνας για πραγματική δημοκρατία αφορά τους πολίτες όλου του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου