Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Οι Ισπανοί δεν κλαίγονται και δεν γκρινιάζουν, απαιτούν

Οι Ισπανοί που απαιτούν αληθινή δημοκρατία γίνανε όχι 300, αλλά 300.000

Την ίδια ώρα, εμείς ασχολούμαστε με το πως στρώσανε και πως το κάνανε, με το αν θα συμφωνήσουν τα κόμματα στο ξεπούλημα της χώρας ή αν τα μισά θα ψιθυρίζουν όχι, με το ποιος έχει ταλέντο στο χορό στη χώρα της πλήρους αναξιοκρατίας, με τα ούφο που θα έρθουν να μας κατακτήσουν, με τους κομήτες που θα έρθουν να μας συντρίψουν και με ότι άλλη ανοησία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και εκτός αυτού.


Δεν είμαστε οι μόνοι στον κόσμο που έχουμε προβλήματα. Δείτε πόσος κόσμος είναι στο δρόμο στην Ισπανία και διεκδικεί τα αυτονόητα. Σήμερα διεξάγεται πόλεμος μεταξύ τραπεζικού καρτέλ και ανθρωπότητας. Δεν υπάρχει ουδέτερη θέση. Αποφασίστε με το μέρος ποιανού είστε. Με το τραπεζικό καρτέλ, ή με την ανθρωπότητα. Και ελάτε να πολεμήσουμε για το μόνο που αξίζει σε αυτή τη ζωή: Το μέλλον της ανθρωπότητας.
                          


Ο πόλεμος ξεκινάει στις 22 ΜΑΗ στο Σύνταγμα. Τα όπλα τους είναι το χρέος και η πληροφορία. Το δικό μας όπλο είναι η δημοκρατία.

Κατεβάστε την προκήρυξη των 300 από εδώ και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε ένα τέλος σε όλα αυτά.

Το είδα στο Θαλαμοφύλακα

1 σχόλιο:

  1. Δε με ενδιαφέρει αν λέγεται κομήτης,εξωγήινη ή γήινη απειλή.Ας λέγεται όπως θέλει.Αφού δεν μας έχει οδηγήσει στον αγώνα για μια ζωή πιο ανθρώπινη,σημαίνει ένα εκ των δύο:ή ότι είμαστε δειλοί και ηλίθιοι ή ότι αυτό το κάτι που μας καταδυναστεύει δεν το θεωρούμε και τόσο ισχυρό-ικανό να το πράξει.
    Όποιος δε βρίσκεται την Κυριακή στους 300,μπορεί απλά να διαλέξει σε ποιά από τις δύο παραπάνω κατηγορίες να ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή