Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Το "Τρίο" της συμφοράς ....

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση

Δήλωση σοκ έκανε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», ο οποίος παραδέχτηκε ότι όταν το κόμμα του ήταν στην αντιπολίτευση «ήταν δημαγωγικό, λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν ενώ γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχαν».

Ο σχολιασμός …
Πριν καιρό η δικαστική εξουσία κίνησε διαδικασία εύρεσης και σύλληψης ενός ανώνυμου και ασήμαντου blogger γιατί ....

τάχατε διέδωσε ψευδώς ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει και τώρα ακούμε “την κλαίουσα χήρα των καναλιών” να δηλώνει με .......απίστευτη ωμότητα χωρίς φόβο και δίχως ντροπή ότι το κόμμα του μας παραπλάνησε στην μεγαλύτερη υποτίθεται στιγμή της Δημοκρατίας δηλ. στις εκλογές!
Μια δημόσια ομολογία που σοκάρει τους πάντες εκτός από τους φύλακες του δικαίου οι οποίοι εδώ και καιρό έχουν μια περίεργη μουγκαμάρα!!!

Τόση ξεδιάντροπη διαπλοκή και  υποκρισία δεν πιστεύω ότι έχει ξανά υπάρξει στα παγκόσμια χρονικά της δικαιοσύνης.
Ναι κατηγορώ ευθέως τους δικαστές ότι εθελοτυφλούν και αβαντάρουν μεθοδευμένα και απροκάλυπτα ένα καθεστώς που όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί.
Οι μη πράξεις τους δηλαδή οι εξόφθαλμες παραλήψεις τους, την “τυφλή” δικαιοσύνη την έχουν καταντήσει “αλλήθωρη” και με “στραβισμό” και η περίφημη ακριβοδίκαιη ζυγαριά της έχει γύρει μονόπαντα και ακουμπάει στα αχαμνά της εξουσίας!!!
Που είστε κρυμμένοι κ. Δικαστές και δεν εμφανίστηκε κανείς σας να ζητήσει εξηγήσεις από τους βουλευτές κ. Αθανασιάδη και Ρομπόπουλο που δήλωσαν δημόσια ότι απειλήθηκαν για να πουν ναι στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου στης 29/6;
Τι στο διάολο έκαναν την ίδια μέρα οι 10 εισαγγελείς στην Γ.Α.Δ.Α τις ώρες που τα ΜΑ(ν)Τ(ντρόσκυλα) λιάνιζαν τους ειρηνικούς διαδηλωτές στην πλατεία Συντάγματος;
κ. Δικαστές παλαιότερα κάποιοι του κλάδου σας στάθηκαν στο ύψος τους και σε δύσκολες στιγμές για την δημοκρατία ενέπνευσαν σεβασμό και ελπίδα στον λαό και δέος στους παρανομούντες ενώ τώρα δείχνετε να έχετε γράψει τον όρκο σας στα παλιά σας τα παπούτσια και τώρα πλέον μαζί με τους Πολιτικούς αλλά και τους Δημοσιοκάφρους αποτελείτε το “Τρίο της συμφοράς" του Ελληνικού λαού!
 Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Το είδα στο καφενείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου