Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

H πρώτη Ελεύθερη Κυριακή!

Ως ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης Ελεύθερης Κυριακής ορίστηκε η Κυριακή 12 Δεκεμβρίου. Ίσως να είναι πρόωρη, επειδή δεν υπήρχε αρκετός χρόνο για να διαδόσουμε αυτή την προσπάθεια όσο θα θέλαμε. Από την άλλη όμως, η επικαιρότητα τρέχει και κάθε εβδομάδα που περνάει χωρίς να κάνουμε τίποτα, μας φορτώνει με νέα μέτρα, νέες καταπατήσεις εργασιακών κεκτημένων, νέες αυξήσεις φόρων.

Γι' αυτό και η αρχή πρέπει να γίνει άμεσα, πριν να είναι πλέον αργά. Αυτή την Κυριακή στις 5μμ θα διεξαχθεί η πρώτη Ελεύθερη Κυριακή. Σας περιμένουμε όλους για να κάνουμε ενωμένοι μία δυνατή αρχή!

Τα σημεία που γνωρίζουμε ότι θα συμμετέχουν την πρώτη Κυριακή είναι στην Αθήνα, πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα, και στην Θεσσαλονικη, κεντρική πύλη Ποσειδωνίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερώσουμε αυτή τη λίστα με οποιοδήποτε άλλο σημείο της Ελλάδος συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια.

Καλή Ελεύθερη Κυριακή!


------------------------
Βοηθήστε στη διάδοση. Κατεβάστε και εκτυπώστε τα κείμενα μας (1, 2), μοιράστε τα σε φίλους και γνωστούς αλλά και στους ανθρώπους που θα περνάνε από τα σημεία διεξαγωγής της Ελεύθερης Κυριακής και θα ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την προσπάθειά που γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου