Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Η αρχή έγινε!

Την πρώτη Ελεύθερη Κυριακή, 70 περίπου πολίτες αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν. Παρόλο το κρύο κατέβηκαν στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα και διαμαρτυρήθηκαν για όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη χώρα τους.

Το πρώτο βήμα έγινε και περάσαμε επιτέλους από την θεωρία  στην πράξη. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μικρός ακόμα, αλλά θα είμαστε εκεί και τις επόμενες Κυριακές με την ελπίδα ότι θα προσέλθουν περισσότεροι συμπολίτες μας. Ήταν δεδομένο άλλωστε ότι στην αρχή θα είμαστε λίγοι και ότι ίσως θεωρηθούμε ακόμα και γραφικοί. Στο τέλος όμως η υπομονή και η επιμονή μας είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν την επιτυχία της προσπάθειάς μας.

Ευχαριστούμε τα blogs και όλους όσους βοήθησαν στη διάδοση της Ελεύθερης Κυριακής. Δεν πρέπει όμως να μένουμε εκεί. Κάθε Κυριακή σας περιμένουμε στις πλατείες της χώρας. Η Ελεύθερη Κυριακή δεν είναι τίποτα άλλο παρά η συμμετοχή σου. Δεν ανήκει σε κανέναν. Οργάνωσέ το εσύ και μην περιμένεις άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα.

Και αυτή την Κυριακή θα είμαστε στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα και στο Ποσειδώνιο στη Θεσσαλονίκη. Διάδωσέ το και έλα και εσύ!



Δυστυχώς την πρώτη Κυριακή τα παιδιά από την Θεσσαλονίκη αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα, ο καιρός επίσης δε βοήθησε και έτσι δεν υπήρχε συμμετοχή. Μας υποσχέθηκαν όμως ότι από αυτή την Κυριακή θα είναι πανέτοιμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου