Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Παπανδρέου: Εκβιαστήκαμε!!!


  • Ονόματα εδώ και τώρα, ειδάλλως εισαγγελέας ή προφυλάκιση του Παπανδρέου για εξαπάτηση του Ελληνικού λαού
Χωρίς ντροπή, ο πρώην φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, απευθυνόμενος στο κομματικό του ακροατήριο και μέσα σε ένα περιβάλλον που ήταν το λιγότερο εχθρικό απέναντί του, τόλμησε να πει ότι εκβιάστηκε ως πρωθυπουργός!!!

Από ποιους εκβιαστήκατε κύριε Παπανδρέου; Ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα. Είστε υποχρεωμένος να τα καταθέσετε άμεσα, τώρα! Ο εκβιασμός που έγινε από την «διαπλοκή», κατόρθωσε να καταστρέψει την χώρα; Ε, τότε, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσει τα ονόματα των εκβιαστών του. Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να ξέρουν ποιοι τόλμησαν και κατόρθωσαν να εκβιάσουν επιτυχώς τον Γιώργο Παπανδρέου. Κι αυτό, όχι επειδή ο ίδιος ως πρωθυπουργός υπέκυψε στους εκβιασμούς της «διαπλοκής», αλλά επειδή αυτοί οι εκβιασμοί κατέστρεψαν την Ελλάδα.

Οι εκβιασμοί έγιναν και επέτυχαν εις βάρος των συμφερόντων των πολιτών και της χώρας και ο Γιώργος Παπανδρέου είναι υποχρεωμένος να καταγγείλει τα ονόματα εκείνων που κατέστρεψαν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά, εκείνους που κατέστρεψαν δεκάδες (ίσως και εκατοντάδες) χιλιάδες επιχειρήσεις, εκείνους που μέσω των εκβιασμών τους κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα εκατομμύριο (1.000.000) άνεργους. Ο εκβιασμός έγινε δεκτός από τον Παπανδρέου και «πληρώθηκε» από νοικοκυραίους, που δεν είχαν τίποτε μεμπτό για να εκβιασθούν, τίποτε μεμπτό για να καταστραφούν.

Ο Γιώργος Παπανδρέου οφείλει να δώσει τα ονόματα εκείνων που τον εκβίασαν. Άσχετα αν ο ίδιος βρέθηκε κατώτερος των περιστάσεων και υπέκυψε (σύμφωνα με τα λεγόμενά του) στον εκβιασμό, απαιτείται τα ονόματα των φερόμενων ως εκβιαστών να δοθούν στην δημοσιότητα προκειμένου οι πολίτες να λάβουν τα κατάλληλα (νόμιμα) μέτρα εναντίον τους. Το ίδιο οφείλει να κάνει και ο ανίκανος ως πρωθυπουργός (αφού υπέκυψε σε εκβιασμούς) Γιώργος Παπανδρέου, στην περίπτωση που οι εκβιαστές του ήταν εκτός Ελλάδος, είτε ήταν πολιτικοί, είτε ήταν παράγοντες τραπεζών (εγχώριων και ξένων), είτε ήταν εκπρόσωποι funds που είχαν σκοπό να κερδοσκοπήσουν εις βάρος της Ελλάδας.

Εάν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν δώσει τα ονόματα των φερόμενων εκβιαστών του, τότε για μία ακόμη φορά θα καταδειχθεί ως ψεύτης, ως απατεώνας που προσπαθεί να διαφύγει των ευθυνών του ή που προσπαθεί να συγκαλύψει προσωπικά του λάθη, αμέλειες ή σκοπούμενες ενέργειες, που είχαν ως τελικό αποτέλεσμα την κατάρρευση της Ελλάδας μέσα σε δύο μόλις χρόνια.

Και εάν δεν δημοσιοποιήσει τα ονόματα των εκβιαστών του ο Γιώργος Παπανδρέου, επιτέλους, θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος θα προχωρήσει σε ανάκριση του μέχρι σήμερα προέδρου του ΠΑΣΟΚ και μέχρι πριν 2 μήνες φερόμενου ως πρωθυπουργού της χώρας, Γιώργου Παπανδρέου.

2 σχόλια:

  1. Ναι αλλά δεν βλέπω να λες ότι αν εκβιάστηκε μια φορά ο Γαπ είναι προφανές ότι εκβιάζονται και οι υπόλοιποι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το λέω εγώ ούτε ο συντάκτης του κειμένου, ο ίδιος το λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή