Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Η Ενωση τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών ζητάει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, με επιστολή του προέδρου της Κ. Πυλαρινού.

Ο πρόεδρος της Ενωσης τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών κ. Κ. Πυλαρινός, πρωην βουλευτής της Ν.Δ. επισκέφτηκε εχθές τους “300 έλληνες” στην πλατεία Συντάγματος, και τους παρέδωσε μια επιστολή εκ μέρους της Ενωσης και τους ζήτησε να την διαβάσουν από τα μεγάφωνα και γενικά να την δημοσιοποιήσουν.
                                              
  Η επιστολή κρίνεται ως απαράδεκτη.
Καταρχήν έρχεται κατόπιν εορτής.Αν αισθάνονται ένοχοι ας ζητήσουν και από τους νυν βουλευτές να ομολογήσουν την ενοχή τους δημόσια.Κατά προτίμηση στα ελληνικά δικαστήρια που μας προτρέπει να μην απαξιώνουμε γιατί είναι η μόνη ασπίδα προστασίας από τις αυθαιρεσίες της Πολιτείας.
Η συγνώμη δεν φτάνει όταν έχουμε να κάνουμε με κλέφτες και προδότες.
Μετά εμφανίζεται σαν υπερασπιστής της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας.Αλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.Ο λαός θέλει άμεση δημοκρατία Μας ζητάει να μην πετροβολάμε τους δημοσιογράφους  γιατί λέει η πλειοψηφία τους τα έλεγε.Στον ελληνικό λαό πάντως άλλα έλεγαν.
Ολοι μίλησαν δηλαδή, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, ο λαός.Αντε να δούμε πότε θα μιλήσει και η ελληνική Δικαιοσύνη.                                                               

                                                                                                         

1 σχόλιο:

  1. Αυτά που ήξεραν ας τα ξεχάσουν. Συχωροχάρτια και παπαριές τέλος. Τώρα που ο κόσμος ξυπνά, (σιγά σιγά), ήρθε η ώρα να τους στείλουμε στο διάολο και ακόμα παραπέρα. Ο Πατέρας μου συνιθιζε να λέει για κάτι τέτοιους τυχοδιόκτες: "έξυπνο πουλί ο βατραχος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή