Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Λιγότεροι από το 50% έχουν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ !Αντίθετα με όσα αναφέρουν τα παπαγαλάκια της μαζικής συσκότισης,
Λιγότεροι απο το 50% έχουν προσέλθει μέχρι σήμερα στην ΔΕΗ για να πληρώσουν τον αντισυνταγματικό φόρο πάνω στα ακίνητα.
Όμως κινδυνεύουμε από μια απόφαση του ΣτΕ, δεδομένου ότι το Δικαστήριο μπορεί να ερμηνεύσει, όπως το έκανε και με την “ συνταγματικότητα” του μνημονίου, την εκφρασμένη “ Βούληση” του Λαού που προσέρχεται πληρώνοντας τους φόρους-χαράτσια, ως αυθεντική ερμηνεία του....
συντάγματος, διότι πάνω από το Σύνταγμα μιας χώρας είναι η λαϊκή βούληση, όταν μάλιστα υπερβαίνει το 70%.
Σημαίνει ότι ο Λαός κατά συντριπτική πλειοψηφία, αποδέχεται την πολιτική των μνημονίων, των μειώσεων των μισθών και των συντάξεων, την εκποίηση της Δημόσια και Κρατικής ιδιοκτησίας, την εκχώρηση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων κλπ, εφόσον συμφωνεί μη αντιδρώντας.
Αν λοιπόν δεν επιθυμείτε να γίνεται συνοδοιπόροι της καταστροφής σας και της καταστροφής της χώρας, οφείλετε να προχωρήσετε σε στάση πληρωμών όλων των φόρων που επιβάλλονται από την παρούσα Κυβέρνηση αλλά και όσων προηγήθηκαν της Κυβέρνησης Παπανδρέου.
Ακόμα και που, με το νέο έτος, γίνουν παρακρατήσεις επι των μισθών και των συντάξεων , πρέπει να γίνουν ομαδικές προσφυγές και ασφαλιστικά μέτρα επιχειρώντας αποφάσεις που δεν θα επιτρέπουν στο Υπουργείο Οικονομικών να χαλκεύει τον μισθό μας, ούτε με το πρόσχημα της “ Αλληλεγγύης” ούτε με το πρόσχημα των τελών ( φόρων) πάνω στην ατομική ιδιοκτησία.

Να έχετε επίσης υπόψη, ότι μέχρι σήμερα, εδώ και ενάμιση χρόνο, το ΣτΕ δεν έχει καθαρογράψει την απόφαση συνταγματικότητας του μνημονίου, ώστε να γίνουν οι προσφυγές στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Η Κυβερνητική Χούντα των δοσίλογων έχει υποτάξει και τον Άρειο Πάγο, και το ΣτΕ και οι αποφάσεις των καθοδηγούνται από τις επιδιώξεις και τα συμφέροντα που υπηρετούνται από την αναγκαιότητα εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού και την απαξίωση της Δημόσιας και Κρατικής Ιδιοκτησίας. Γι’ αυτό παρατηρούμε μια αναντιστοιχία στο επίπεδο των πολιτικών δικαστηρίων πρώτου βαθμού ή Ειρηνοδικείων σε σχέση με τις αποφάσεις Α.Π. και ΣτΕ.

Επομένως τόσο στο επίπεδο του Δήμου όσο και στο επίπεδο των εργασιακών χώρων θα πρέπει να βομβαρδιστούν τα των Πρωτοδικεία και τα Ειρηνοδικεία με ομαδικές προσφυγές εναντίων όλων των μέτρων που θεσμοθετούνται στο “ Κοινοβούλιο”, ώστε να καταγραφεί η βούληση του Ελληνικού λαού εναντίων όλων των μέτρων αλλά και της φυσιογνωμίας και της νομιμότητας της χουντικής Κυβέρνησης των δοσίλογων.
Θα ήταν λοιπόν προσφορότερο και ως ένδειξη και ως δήλωση μεταμέλειας, τόσο η ΓΣΕΕ όσο και οι άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις να αναλάβουν την ευθύνη της νομικής υποστήριξης όλων των εργαζομένων καλώντας τους να μη υποκύπτουν στους εκβιασμούς της Χουντικής Κυβέρνησης των δοσίλογων, να μην πληρώνουν τους επαχθείς φόρους αλλά και να προχωρήσουν σε ομαδικές προσφυγές εναντίον και της νομιμότητας της Κυβέρνησης Παπαδήμου και εναντίον της νομιμότητας των αποφάσεων που παίρνει και εναντίων όλων των φόρων του Υπουργείου Οικονομικών.
Διαφορετικά ας μας εξηγήσουν οι "Συνδικαλιστές" τον λόγο ύπαρξής τους !!!
Ας με εξηγήσουν, σήμερα που δεν τους αναγνωρίζεται το δικαίωμα σύναψης σ.σ.ε., ποιος είναι ο άλλος λόγος ύπαρξής τους

agistri-doloma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου