Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο

η κυβέρνηση συντηρεί ζημιογόνους τηλεοπτικούς σταθμούς και τελειωμένες εφημερίδες
Τα Ελληνικά κανάλια εκπέμπουν τσάμπα και δε φορολογούνται!
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ:
Η ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΩΝ!

Γιατί η κυβέρνηση αναβάλλει συνεχώς την εφαρμογή φόρου στα ΜΜΕ;

Η ερώτηση είναι σαφώς ειρωνική, αφού είναι ηλίου φαεινότερον πως κυβέρνηση και ΜΜΕ βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία σε έναν φρικώδη χορό κατά των συμφερόντων των πολιτών της χώρας.

Δεν είναι μόνο κάποιοι βουλευτές υπεράνω του νόμου, αλλά και οι καναλάρχες, που φαίνεται πως δεν τους... πιάνει ο νόμος.

Και αυτή είναι μία είδηση που δεν θα μεταδοθεί ποτέ από την τηλεόραση, επιβεβαιώνοντας την άνομη συνεργασία κυβερνώντων και ΜΜΕ.


Και δεν είναι θέμα οι ιδιώτες που καταφέρνουν να επιβληθούν στην οικτρή κυβέρνηση Παπανδρέου. Το θέμα, που στην ουσία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα μη ισόνομης αντιμετώπισης των πολιτών, είναι η στάση της κυβέρνησης, που φαίνεται αδύναμη να επιβάλει τους δικούς της νόμους προς όλους τους πολίτες της χώρας.

Βλέπετε, τα τηλεοπτικά κανάλια, ίσως να κατέχουν δύναμη μεγαλύτερη και από αυτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αφού είναι μέσα στις δυνατότητές τους να παράξουν "επαναστάσεις" και να μετατρέψουν το άσπρο σε μαύρο, εν ριπή οφθαλμού.

Χωρίς καμιά ντροπή, λοιπόν, αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η επιβολή στα τηλεοπτικά κανάλια του ειδικού φόρου 20% για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις.
Για την ιστορία, ο φόρος επρόκειτο να επιβληθεί την 1η Ιουλίου 2010, αναβλήθηκε για την 1η Οκτωβρίου και αυτές τις μέρες αποφασίστηκε να εφαρμοστεί την 1η Ιανουαρίου του 2013!!!

Την ώρα που οι εργαζόμενοι μετατρέπονται με αλλεπάλληλα νομοσχέδια -και επίσημα πια- σε σκλάβους. Είπαμε... εδώ είναι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, δεν είναι παίξε - γέλασε. Και ποτέ με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δεν ήταν όλοι ίσοι και όμοιοι... Κάποιοι ήταν περισσότερο ίσοι και κάποιοι ήταν περισσότερο... ανόμ(ι)οι...

«Μέχρι πότε θα πληρώνουμε Πρετεντέρη;» αναρωτιέται ο γνωστός "Πιτσιρίκος"...

Επί ένα χρόνο έχει γίνει χαμός με τους δημοσίους υπαλλήλους που είναι υπεράριθμοι, τους κουβαλάμε στην πλάτη μας και δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα. Ωραία, το εμπεδώσαμε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κακοί.

Μπορεί κάποιος τώρα να μας εξηγήσει γιατί θα πρέπει να συνεχίζουμε να κουβαλάμε στην πλάτη μας τους νταβατζήδες της διαπλοκής και τα τσιράκια τους; Είναι κακό να πληρώνουμε περιττούς δημοσίους υπαλλήλους, αλλά δεν είναι κακό να πληρώνουμε τον Μπόμπολα, τον Πρετεντέρη και όλο αυτό το σκουπιδαριό που έχει μαζευτεί στα ιδιωτικά κανάλια.

Τα ιδιωτικά κανάλια είναι επιχειρήσεις σε ελεύθερη αγορά. Όποια δεν αντέχουν, ας βάλουν λουκέτο, όπως βάζουν λουκέτο τόσες και τόσες επιχειρήσεις Ελλήνων πολιτών.

Ακούσαμε για ελέγχους σε γιατρούς, σε δικηγόρους, σε εστιατόρια - παντού γίνονται έλεγχοι.
Στους τηλεοπτικούς σταθμούς πότε θα γίνει έλεγχος;
Τις περιουσίες των καναλαρχών και των τηλεδημοσιογράφων ποιος θα τις ελέγξει;
Με τα εικονικά τιμολόγια στο Alter τι έγινε;

Ήδη, οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν τεράστια χρέη και επιβιώνουν εξαιτίας της κρατικής διαφήμισης.
Τα χρήματα της κρατικής διαφήμισης είναι δικά μας χρήματα.

Αν θέλει η κυβέρνηση να πληρώνει την Τρέμη, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, την Μανωλίδου, την Κορομηλά και λοιπούς ψευτοαστέρες, ας τους πληρώσει από τα δικά της λεφτά, από αυτά που φάγαμε μαζί, όπως είπε ο Πάγκαλος.

Αυτοί οι σκουπιδοτενεκέδες που ονομάζονται «τηλεοπτικά κανάλια» συνεχίζουν να υπάρχουν επειδή τα ταΐζει το κράτος, επειδή δεν πληρώνουν τους φόρους που τους αναλογούν και επειδή χρωστάνε παντού.

Γιατί δεν ισχύει το ίδιο και για τις επιχειρήσεις των απλών πολιτών;

Κι από πού κι ως πού οι τηλεδημοσιογράφοι γίνονται κάθε βράδυ κριτές όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων;

Ο ειδικός φόρος στα έσοδα από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις πρέπει να εφαρμοστεί τώρα. Τι; Θα χαθούν θέσεις εργασίας στα κανάλια; Ας χαθούν.

Τι προσφέρουν τα κανάλια; Μήπως προσφέρουν ενημέρωση; Προπαγάνδα του κερατά προσφέρουν. Μήπως προσφέρουν ψυχαγωγία; Κάθε χρόνο η αποβλάκωση γίνεται όλο και περισσότερη. Όσο η κυβέρνηση συντηρεί άχρηστους και ζημιογόνους τηλεοπτικούς σταθμούς και τελειωμένες εφημερίδες, ας μην της κακοφαίνεται όταν κάποιοι μιλούν για χούντα.

Έχουμε μια χούντα πολιτικών, μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών.

ΜΕΡΙΚΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:

-Τα τηλεοπτικά κανάλια ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, "ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ" ΤΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ!
Κανείς φυσικά δεν μιλάει γι'αυτό το πρωτοφανές σκάνδαλο!

-Δεν είναι μόνο το Πασοκ που "θρέφει" τα Μμε,αλλά και η Ν. Δημοκρατία,που ενώ αρχικά μίλησε για "νταβατζήδες" και υποσχέθηκε κάθαρση,τελικά υποχώρησε με τα γνωστά αποτελέσματα.

-Ο απαράβατος νόμος του εμπορίου λέει το εξής:
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ,ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ! Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώνει μια προβληματική επιχείρηση,στο όνομα μιας παχύδερμης "Δημοκρατίας" που έχουν κόψει και ράψει στα μέτρα τους οι νταβατζήδες, οι Βουλευτές και το λοιπό σκυλολόι!

-ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΠΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ! Το επιχείρημα "πλήττεται η τηλεόραση και κατ'επέκταση το εμπόριο από την έλλειψη διαφημίσεων" είναι άκρως γελοίο! Κι αυτό, γιατί το εμπόριο ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΥΚΕΤΑ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ! Δεν θα πάθει τίποτα το εμπόριο αν ο (κάθε) Μπόμπολας πληρώσει το 20% στο Κράτος από τα λεφτά που κονομάει από τις διαφημίσεις! Θα πάθει όμως πολλά, όταν η αγοραστική δύναμη του καταναλωτή έχει μειωθεί τουλάχιστον στο 50%, εξαιτίας των συνεχών αυξήσεων λόγω ΦΠΑ και της μείωσης μισθών και συντάξεων!

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ! Κι αυτό,γιατί αν σταματήσει να ρέει το "ζεστό χρήμα" από το Κράτος, θα σταματήσουν οι "επιχορηγήσεις" των νταβατζήδων στα κόμματα και θα μειωθούν τα υπερκέρδη των τραπεζών!

Ε κι αν πεινάσει ο Έλληνας πολίτης, ψιλοπράγματα:

Τα κανάλια να εκπέμπουν ΤΣΑΜΠΑ κι όλοι οι άλλοι να πάνε να...δουν τηλεόραση!

ramnousia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου