Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Η Ελεύθερη Κυριακή συνεχίζει το κάλεσμά της προς τους πολίτες της χώρας

Και κατά την περίοδο των εορτών συνεχίσαμε να συγκεντρωνόμαστε στην πλ. Κύπρου της Καλλιθέας και στο Ποσειδώνιο της Θεσσαλονίκης. Γνωρίσαμε νέους ανθρώπους με τους ίδιους προβληματισμούς, ανταλλάξαμε απόψεις για το πως θα βελτιώσουμε τη δράση μας και γενικά ανοίξαμε ένα διάλογο για ότι μας απασχολεί ως πολίτες.

Εμείς θα συνεχίσουμε να συγκεντρωνόμαστε κάθε Κυριακή κι ας είμαστε λίγοι ακόμα. Θα συνεχίσουμε το κάλεσμα μας προκειμένου να γίνουν οι πλατείες αυτό που πραγματικά πρέπει να είναι. Δηλαδή δημόσιοι χώροι που θα μπορούν να συγκεντρώνονται οι πολίτες, να εκφράζονται και να συζητούν ελεύθερα για αυτά που τους ενοχλούν. Θα συνεχίσουμε μέχρι να γεμίσουν οι πλατείες με ενεργούς πολίτες που θα θέλουν όχι μόνο να διαμαρτυρηθούν για όσα συμβαίνουν, αλλά και να συμμετάσχουν στο δημόσιο διάλογο που απαιτείται προκειμένου να διαφωτιστούμε όλοι καλύτερα για το τι πρέπει να απαιτήσουμε ως λαός. Ένας διάλογος που θα διεξάγεται σε πραγματικό χρόνο μεταξύ φυσικών προσώπων και θα τονώσει το αίσθημα της ανθρώπινης επαφής και της αλληλεγγύης.

Ευελπιστούμε στην παρουσία όλων σας. Μην περιμένετε από κανέναν και ελάτε να οργανωθούμε μόνοι μας. Ραντεβού την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου